מגשי הכיבוד שלנו
מגשי הכיבוד שלנו
אנחנו אוהבים לארח. כשאתם מגיעים אלינו, הבריסטה יודעת בדיוק איך להכין את הקפה שלכם, והמוכר הוציא מהתנור מאפים חמים ש"אתם חייבים לטעום". אנחנו אוהבים לארח, גם אם זה אצלכם; בבית או במשרד. או בכל מקום שתבחרו.
אז אחרי שהזמנתם את האורחים ליום ההולדת של הילד, או להרמת הכוסית במשרד – צריך לומר בכנות: כיבוד איכותי יכול לעשות את ההבדל בין "עוד אירוע" לבין חוויה מעולה ובלתי נשכחת. הוא מעודד אינטראקציה וחיבור בין האורחים (סאונד אינסטינקטיבי כמו "מממממ" או "וואו" נוטה לייצר שיחה גם בין האנשים הביישנים ביותר 😊), מעניק להם הזדמנויות להתחבר וליהנות, וכמובן – מחזק את מעמד המארחים ומעלה אותם לרף "מארחי על". בדרך כלל, אירועים בהם מוצעים מגשי כיבוד איכותי נוטים להיות זכירים יותר היות והם מבוססים על כמה מהחושים שלנו – החל מחוש הראייה, דרך חוש הריח וחוש המימוש, וכלה בחוש הטעם, כמובן.
אורי שפט וכל צוות האופים והקונדיטורים שלנו ב"מאפיית לחמים" שמים בראש סדר העדיפויות את האיכות ומגוון המוצרים, ומציעים תפריט רחב של מגשי כיבוד ואירוח (כשר-חלבי) אשר נאפים ומיוצרים בעבודת-יד מדי יום, תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר והקפדה על טריותם. מגשי הכיבוד שלנו מתאימים לכל סוגי האירועים – החל מאירועים מרובי משתתפים או אירועי בוטיק של חברות, ועד לחגיגת יום הולדת ביתית.
למגשי אירוח חלביים יתרונות רבים, שהופכים אותם לבחירה מצוינת לכל מאורע או חגיגה; אחד היתרונות הוא הגמישות הקולינארית הרבה שהם מאפשרים. ניתן להגיש באירוע שלל מאכלים שמתאימים לכל טעם או העדפה, דוגמת סלטים מגוונים, מנות עם דגים, ירקות אנטיפסטי, אינספור סוגי מאפים, פסטות, קישים, פשטידות, כיסונים ממולאים, מגשי פירות, וכמובן – קינוחים ללא מגבלות. אנחנו תמיד ממליצים להתאים את תפריט הכיבוד לפי נושא האירוע, הקונספט, מועד האירוע (יש משמעות לקיץ / חורף, באמצע השבוע או בסופ"ש, בסמיכות לחג, בשעות הבוקר או הערב…), גיל המוזמנים וההעדפות הקולינאריות האישיות שלהם (תפריטים מיוחדים מבוססי אבות מזון מסוימים, אלרגיות, צמחונות, טבעונות, הריון וכו').
מגשי כיבוד לאירועים
בין אם מדובר באירוע פרטי כמו חתונה, ברית/ה, בת/בר מצווה, חגיגה משפחתית, יום הולדת, מסיבת רווקים או רווקות, או כל מפגש חברתי אחר, ובין אם מדובר באירוע עסקי כמו כנס מרובה משתתפים, השקת מוצר חדש, ערב גיבוש, הרמת כוסית או כל מאורע אחר – יש לתכנן את נושא הכיבוד באופן מדויק, ככל הניתן, בכדי ו"להרים" את האירוע.
כשמתחילים לתכנן את האירוע ומייצרים רשימות To Do, כדאי לבנות את תפריט הכיבוד בקפידה, שכן הוא מהווה חלק מרכזי בהצלחת האירוע. אז מה עושים? בשלב הראשון, רשימת מוזמנים אשר מכילה את כל ההעדפות / הצרכים הקולינאריים של כל משתתפת ומשתתף (ככל שידוע). צריך לספור את כמות המשתתפים בהתאם לכל "קטגוריה קולינארית", וכפועל יוצא מכך – לבחור את מגשי האירוח שמתאימים לקטגוריה ויהיו חלק קוהרנטי מהאירוע ומסגנון ההגשה (בופה / הגשה / פינגר פוד / ארוחה בת שלוש מנות, וכו'). כך יהיה הכי נכון לקבוע את הכמויות הנדרשות, כדי להבטיח שהאורחים ייהנו מחוויה קולינארית כוללת, וכמובן – שחלילה לא יחסר (אנחנו תמיד בעד שפע).
כדאי לקחת בחשבון שאירועים חברתיים הם הזדמנות מעולה לציין מועדים מיוחדים (קיבלת קידום בעבודה? מציינים יום נישואין? – איזה כיף לבשר על כך במסיבת יום ההולדת של האחיינית) ולא פחות חשוב – ליצור חוויות חדשות ובלתי נשכחות. ולכן, כפי שאוכל הוא חלק מרכזי בחיים של רובנו – הכיבוד המוגש במהלך האירוע הוא חלק מרכזי מהחוויה הכוללת, שכן הוא תורם לאווירה ולתחושת השייכות של האורחים.
מגשי הכיבוד שלנו לאירועים מציעים מגוון רחב של אפשרויות, כמו מגשי אירוח מתוקים או מלוחים, מגשים עם כריכים או נגיסים, מגשים עם מאפים או קינוחים בכוסית, מגשים עם ירקות או פירות העונה חתוכים, מגשים טבעוניים ומגשים צמחוניים. ומה הכי כיף בכל הסיפור? כל מגש מגיע לפתח הדלת מעוצב ומוכן להגשה. רק להסיר את שכבת ההגנה, ולהגיש לאורחים! כל מוצרי הכיבוד שלנו לאירועים מעוצבים באופן קלאסי על גבי מגש זכוכית יפה ונקי, המתאים לכל שולחן וסגנון אירוח.
בתפריט האירועים של "מאפיית לחמים" ניתן למצוא מגוון רחב של מגשי כיבוד, המיועדים לספק חוויות קולינאריות מגוונות לכל אירוע. בין מגשי האירוח מוצעים שלל כריכונים עשירים, נגיסים מפנקים המאפשרים לאורחים ליהנות ממגוון ביסים קטנים, או "מגשי מעדנייה" הכוללים למשל גבינות מיוחדות, או ממרחים משובחים שנרקחים אצלנו (ללא חומרים משמרים!) ומתאימים בול למריחה על לחמים טריים. בנוסף, אנו מציעים תמהיל של סלטים טריים, ומגשים של ירקות חתוכים ופירות העונה הטריים, שמוסיפים רעננות לכל שולחן. בגזרת הקינוחים, התפריט מציע מבחר עשיר של מגשי אירוח מתוקים, שמשאירים לאורחים חוויה מתוקה בסיום האירוע – כמו מאפים טריים, פטיפורים עם פירות, מיקס של עוגות, פחזניות, טראפלס, צנצנות עם מוסים עשירים ועוד.
מגשי כיבוד למקום העבודה
אעל אף שהוא נחשב לאלמנט הכי פחות חשוב בחדר, לכיבוד בישיבות עסקיות יש דווקא תפקיד חיוני. סוג הכיבוד ומקורו יכולים להכתיב מראש את אופי הפגישה ורמת חשיבותה כלפי המשתתפים, מה שעשוי להשפיע על האווירה הכללית ועל המשתתפים. כשמתחילים לתכנן את הכיבוד עבור ישיבות עסקיות, מומלץ לבחור במגשי אירוח שמשתלבים עם אופי הפגישה, ורצוי לקחת בחשבון את נוחות האכילה של המשתתפים, וזאת בכדי להימנע מהפרעות במהלך הפגישה. למשל, לפגישות "סיעור מוחות" או מינגלינג, מגשי נגיסים יכולים להיות אופציה מעולה שכן הם מספקים פתרון קל, מהיר ונגיש המתאים לסביבה המקצועית. אם קולגות עומדים ומדברים ביניהם, סביר להניח שעמידה עם כריך בידיים תפריע לאינטראקציה. להבדיל, בפגישות שמטרתן העברת פרזנטציה או הקשבה לפאנל מומחים, האופציה של מגשי כריכים תהיה מצוינת.
להבדיל, כשמתכננים לעובדי המשרד Happy Hour – זה בדיוק הזמן להתפרע וללכת הכי רחוק עם הדמיון (סמכו עלינו: ככל שה-Happy Hour במשרד יותר יצירתי, מדד השמחה של העובדים עולה משמעותית). לפעמים הקונספט של המאורע נגזר ממגשי האירוח עצמם (כמו שולחן קינוחים מושחתים או טרנדים קולינאריים כאלו ואחרים) ולפעמים הקונספט נגזר ממאורע אחר (כמו חג או מועד), ומגשי הכיבוד מלווים אותו (לדוגמא: Happy Hour של בורקס פינוקים לכבוד יום העצמאות, או שולחן סופגניות לכבוד חנוכה).
מגשי כיבוד לאירועים קטנים
מתכננים בר מצווה בבית הכנסת? חגיגה משפחתית בבית או אירוע בחיק הטבע? מגשי הכיבוד שלנו לאירועים קטנים מוקפדים עד הפרט הקטן ביותר במטרה לספק את הפתרון המושלם לאירועים פרטיים.
בחירה במגשי כיבוד חלביים מאפשרת באירוע עולם ומלואו מבחינת אפשרויות התפריט, היות ואפשר לגוון את האוכל המוצע עם המון חומרי גלם, מגשים חלביים מתאימים לכל גיל וניתן להתאים אותם לכל העדפה / צורך קולינארי של משתתפי האירוע. הטריות והאיכות הן אבני היסוד שלנו ביצירת מגשי האירוח, מתוך רצון לספק חוויה קולינארית בלתי נשכחת וללא פשרות. הקונדיטורים והאופים שלנו מייצרים את מגשי האירוח מדי יום עם תשומת לב לפרטים הקטנים ביותר, כדי שלכם יהיה פנאי להתמקד וליהנות מהאירוע עצמו, ולא לדאוג לשום דבר מסביב.
כשבונים את תפריט האוכל שיוגש באירוע פרטי, כדאי להתחיל בכמה שלבים חשובים שיעזרו במיקוד בניית התפריט, למשל – להגדיר את האווירה והתחושה שתרצו ליצור. קביעת מספר המוזמנים לפי קטגוריות קולינאריות (העדפות / צרכים) תעזור לכם למקד ולהחליט על כמות מגשי האירוח וכך להתכנס לתפריט ספציפי וייחודי המתאים לסוג המאורע והמשתתפים.
מגשי האירוח שלנו יגיעו אליכם עד לפתח הדלת בשיא הטריות לכל מקום ובכל שעה. טריות היא מילת המפתח שלנו. צוות האופים עובד מסביב לשעון, על מנת שהמאפים ומגשי האירוח שלנו יגיעו אליכם בשיא הטריות לכל מקום שתבחרו ובכל שעה.
תהליך ההזמנה שלנו נוח ופשוט, ניתן להזמין את המגשים אונליין (במשלוח או באיסוף עצמי מחנות החשמונאים), במייל, וואטסאפ או בהזמנה טלפונית ולקבל סיוע מיועצי המכירות שלנו. תוכלו לבחור את הכיבוד המתאים לצרכי האירוע ולקבוע את זמני האספקה וההגעה בהתאם ללוח הזמנים של האירוע.